fbpx

ADÉLA ZÁKOUTSKÁ

Jmenuji se Adéla a je mi 21 let. Studuji v druhém ročníku na Technické univerzitě v Liberci, můj studijní obor se nazývá Specializace v pedagogice, kombinace NJ-AJ. Ve volném čase sportuji (nejraději se svým pejskem) a ráda trávím čas s dětmi, během roku pracuji v dětském koutku a o prázdninách jezdím jako vedoucí na dětské tábory.

Které (magické) zvíře tě definuje?

Řekla bych, že mě nejvíce definuje pes, protože je především věrný přítel, a když miluje svou rodinu, brání ji za každou cenu. (V poslušnosti se to zas lehce liší, neřekla bych, že udělám vše, co mi někdo nakáže, ale potřebné úkoly do školy nebo i doma se snažím plnit včas).

Jaký je tvůj oblíbený citát?

,,Chybami se člověk učí", protože si myslím, že chybovat je lidské a každý dělá chyby, z kterých se však nejlépe poučí.

Co máš na Rakousku nejraději?

Na Rakousku mám nejraději obyvatele. Za půl roku života tady jsem narazila pouze na jednoho nepříjemného zaměstnance, což považuji za velký úspěch za tak dlouhou dobu a z tak velkého počtu lidí, co jsem poznala. Líbí se mi jejich způsob jednání s ostatními, a že jsou vždy tak zdvořilí (také dělá své použití Konjunktivu 2, což naopak moc Němců nepoužívá). Ještě mám moc ráda lyžování, takže rakouské Alpy jsou místem, kde si vždy skvěle zalyžuji a užiji si každý moment.

Na čem nejvíc ujíždíš?

Nejsem si zcela jista, jestli je nějaká aktivita, která by byla výrazně častější od ostatních, ale podle mého názoru jsou to společné chvíle s mým pejskem (ať už jsou to procházky či jen sledování filmu na gauči). Zvířata zbožňuji a nedokážu si představit být bez pejska.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram